Още щом видях тези бутерки и реших ,че трябва да ги опитам - толкова различни и апетитни изглеждаха. Не се излъгах - станаха ми най-любими . Горещо ги препоръчвам ! Рецептата е на Снежи Виж тук .
Начин на приготвяне:
- Трябват ни компот от ананас с цели шайби и бутер тесто.
- Използвала съм прясно бутер тесто от "Лидъл". Реже се на ленти с ширина 1 см, които се навиват около всяка шайба ананас. Не трябва да са много дълги лентите,защото затруднява обримчването.Можем да използваме две ленти,които се слепват с прищипване.
- Нареждаме върху домакинска хартия, намазваме бутер тестото с разбито яйце и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до зачервяване.Горно и долно печене + вентилатор.
- Непосредствено преди поднасяне поръсваме с пудра захар.
Много сочни,леки и вкусни !
Да ви е сладко !
Няма коментари:
Публикуване на коментар