сряда, 22 юли 2015 г.

Картофи с хрупкава коричка



Това са най-вкусните,бързи и лесни за приготвяне картофки.

Обелете картофите,нарежете ги на едро,залейте с вода и след като заврат,варете за 8 мин.Извадете ги веднага с решетъчна лъжица и наредете в тавичка.Посолете с прясно смляна морска сол,поръсете с галета и наръсете с любими подправки.За гланц,разкош и вкус полейте със струйка зехтин. Аз използвах смлян черен пипер и розмарин.Запечете в предварително нагрята фурна до златиста коричка.


Не им се чудете много-хапвайте ги топли,топли.Сега през лятото може с доматче и сиренце,а за гарнитура към печено месце всеки знае,че вървят.
Добър апетит!