Приготвя се много лесно и е едно чудесно предложение за лек обяд или вечеря, поднесено с любимата ни салата.
Продукти:
3 яйца
3 супени лъжици брашно
1/2 чаена лъжичка бакпулвер
200гр.кашкавал
250мл.прясно мляко
1 супена лъжица масло
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата в дълбока купа за кратко.
Добавете брашното смесено с бакпулвера и разбийте с миксера за да получите гладка смес без бучки.
Прибавете настъргания кашкавал на едро и сипете прясното мляко.Сол не е нужно, защото кашкавала е солен.
Покрийте дъното на малка тавичка с домакинска хартия.Намажете я с маслото и сипете сместа.
Изпечете в предварително загрята фурна на 190 градуса до златист загар.
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар