четвъртък, 16 февруари 2017 г.

Пилешко филе със спанак и моцарела


Нужните продукти:
600гр.пилешко филе
80мл.зехтин
150гр.пресен спанак
200гр.моцарела

Начин на приготвяне:
С  помощта на нож правим прорез отстрани на всяко филе,за да оформим джоб за плънката.Посоляваме и поръсваме със смлян черен пипер.
Нарязваме спанака  и го задушаваме в зехтин за 2-3 минути.Овкусяваме с малко сол и черен пипер.
Пълним филетата със спанака и поставяме парченца моцарела.
В загрята мазнина - зехтин или олио,запечатваме месото за около 2-3 минути от всяка страна.
Поставяме ги в тавичка и ги допичаме в предварително загрята на 200° фурната на 15 минути.
Поднасяме с картофено пюре.




Добър апетит!