петък, 20 февруари 2015 г.

БУТЕРКИ С АНАНАС



Невероятни сочни и нежни ананаски. Рецептата е от ТУК. Ако не сте ги правили, то веднага трябва да ги опитате. Много лесно и бързо се приготвят.

  • Трябват ни  компот от ананас с цели шайби и бутер тесто.
  • Използвала съм охладено бутер тесто от "Лидъл". 
  • Изрязваме ленти с ширина 1см., които  навиваме около  всяка шайба ананас. Не трябва да са много дълги лентите, защото затруднява обримчването. Можем да използваме две ленти, като ги слепим от долната страна.


  • Нареждаме върху домакинска хартия, намазваме бутер тестото с разбито яйце и печем в предварително загрята фурна  на 160 градуса до зачервяване - горно и долно печене + вентилатор.
  • Непосредствено преди поднасяне поръсваме с пудра захар.



 Добър апетит!


Няма коментари:

Публикуване на коментар