Продукти:
4 парчета кашкавал
2 яйца
брашно и галета за овалване
Начин на приготвяне :
Нарязваме кашкавала в желаната форма.Хубаво е да постои около 30минути във фризера,като всяко парче се опакова във фолио за свежо съхранение.
Изваждаме кашкавала от фризера,потапяме го в студена вода,овалваме го хубаво в брашно отвсякъде (много е важно и отстрани да обхване брашното),потапяме в яйцата и после в галетата.Галетата можем да я прескочим и да изпържим кашкавала веднага след като сме го потопили в яйцето,но тя ни дава гаранция,че кашкавала няма да изтече след като се затопли.
По този начин оформям всички парчета.
Пържим в малко олио за кратко - само да се получи хубав загар.
Няма коментари:
Публикуване на коментар